Online Drogerija | Besplatna dostava za sve kupovine preko 25€!

VIRALNI DROGERIJSKI PREPARATI ZA KOSU KOJI SU OSVOJILI SVIJET!

Jedan od najčešćih i najproblematičnijih beauty mitova je da drogerijski proizvodi za kosu nijesu dovoljno dobri.

Zabluda leži u tome što svi oni ima jednako dobre hranljive sastojke kao i skuplji, samo što ih “neozbijno” shvatamo i nasumično primjenjujemo. Dakle, trik je da prvo odrediš tip i potrebe kose, pa tek onda odabereš proizvod.

Prevrnuli smo TikTok i Instagram naglavačke, istražili viralne drogerijske proizvode – a sve to da bi tvoja kosa bila super bujna čak i kada je ne stilizuješ okrenutu naopačke!

  1. Farbana kosa i oštećena kosa

Holivud, ali i cijeli svijet, uzdrmala je profesionalna hair linija Olaplex koja je postala zaštitni znak najpoznatijih zvijezda na crvenom tepihu – Jenifer Lopez, Kim Kardashian i mnogih drugih.

Po prvi put predstavljena i proslavljena tehnologija bond-buildinga bukvalno “spašava” pokidane vlasi i jača hemijski oštećenu i farbanu kosu. Odnijeli su još jednu titulu inovatora i mnoge nagrade za neutralisanje žutih tonova farbane kose sa globalno popularnim Olaplex ljubičastim šamponom koji ujedno produžava vrijeme između farbanja.

O efektima prije i posle nemamo dovoljno riječi, zato pogledaj fenomenalne rezultate u viralnom videu koji je pogledalo 8.5 miliona!

 

       2. Suva, beživotna kosa

Svi znamo koliko njege zahtijeva suva kosa i koliko preparata isprobamo dok ne nađemo onaj pravi koji će vratiti život beživotnim vlasima bez sjaja.

Ne lutaj dalje i “ne zatrpavaj” svoju kosu nepotrebnim preparatima koji ne rade, za tebe je biralo čak 57 miliona žena u viralnom TikTok videu koji je obišao svijetvišestruko nagrađivana Loreal Paris Elseve Hyaluron linija!

Svjetski stilisti i najbolji časopisi uvrstili su ga u najbolji hair proizvod 2023.godine, jer plump efektom hijalurona duboko hidrira dlaku, daje joj punoću i volumen.

       3. Masna kosa i opadanje

Ako je neki šampon ili krema riješio najteži beauty izazov i prošao test masnokoŽaca i masnokoSaca – onda zaista znamo da je najbolji!

Koliko je brzo punio naslovnice i police, jednako brzo ih je praznio – viralni Olival Piskavica šampon i losion riješio je pitanje sebuma i zaustavio opadanje kose, ali i svaku sumnju da na tržištu postoji bolji preparat.

Već nekoliko puta je rasprodat, pa požuri da ugrabiš svoj!

 

       4. Tanka kosa

Pored opadanja, problem tanke kose jedan je od najkompleksnijih, jer je ona pretežno genetski uslovljena i baš poput lakmus papira – pokazuje sve što ne valja.

Jedna od najpopularnijih i najprepoznatljivih linija koje se zovu profesionalnim, godinama dominira u svijetu tanke kose svojim Tresemme Keratin šamponom! Keratin će obložiti dlaku i učiniti je jačom, a kosu maksimalno bujnijom i za frizure pogodnijom.

Međutim, tu je i Garnier Food Banana organsko pakovanje za kosu koje je pokupilo sve TikTok preglede i Intagram lajkove…ali i svaku dlaku koju drže na mjestu – hidriranom i ispunjenom...baš kao što ćeš biti i ti!

20 miliona žena se oduševilo ovom hranom za kosu koja je rezultatima prije i posle oborila internet!  

 

       5. Za kraj – sjaj!

Baš kao i masna, tako je i beživotna kosa bez sjaja jedan od najvećih izazova.

I nećeš vjerovati – apsolutnu pobjedu u kategoriji ozbiljnih problema i odraslih preparata odnio je bebi šampon koji je zapalio internet, Johnsons Shiny Drops!

Plakaćeš od sreće, ali ne i od ovog umirujućeg No-tears šampona u koji se zaklinje čak 24 miliona žena širom svijeta, jer beživotnu kosu pretvara u svilu!