• Na koji način se može izvršiti plaćanje ?
  1. Platnim karticama Visa, Master, American Express direktno na portalu www.drogerija.me  prilikom potvrđivanja narudžbe. U ovom slučaju ne zaračunava Vam se provizija za plaćanje nego će Vam se skinuti sa računa onoliko novca kolika je i vrijednost narudžbe.
  2. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja naručene robe. Kurir koji Vam dostavi robu naplatiće od Vas tačan iznos. U obavezi ste da potpišete uplatnicu koju će kurir donijeti zajedno sa isporučenim artiklima.
  • Na koji način se vrši isporuka?

Prilikom zaključivanje porudžbine bićete u mogućnosti da izaberete jedan od dva ponudjena načina isporuke.

  1. Isporuka putem kurirske službe Pošta CG, koja vrši isporuku radnim danima u periodu od 8 do 17 časova. Na dan isporuke Vas kontaktiraju kako biste obezbjedili da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Ukoliko niste u mogucnosti tog dana da preuzmete pošiljku možete je preuzeti u opštinskoj pošti u narednih 5 dana, nakon čega će biti vraćena pošiljaocu. 

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primjetite da na paketu postoji oštecenje ili ukoliko postoji neslaganje u iznosu za plaćanje molimo da odbijete prijem pošiljke i da odmah pozovete kontakt centar kako bi operater izvršio potrebne provjere i ispravke ukoliko je potrebno.

 

  1. Preuzimanje u nekoj od poslovnica drogerija Kuća Hemije i DAMA. Ova usluga se ne naplaćuje.
  • Da li se porudžbina može otkazati

Ukoliko ste se predomislili za porudžbinu koju ste napravili potrebno je da pozovete naš kontakt centar u što kraćem roku i saopštite ID broj porudžbine kako bi Operaterprovjerio da li je moguće stornirati porudžbinu. Ukoliko vasa porudzbina nije obradjena, za što treba par sati, i predata kurirskoj služi otkazivanje je moguće u suprotnom nije.

  • Da li se može vratiti isporučena roba

Ukoliko Vam artikal koji ste poručili ne odgovara možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti novac. Artikal možete vratiti isključivo nekorišćen, neotvaran i u originalnoj ambalaži na način što ćete ga lično dostaviti u drogeriju DAMA ul. Slobode br. 81 Podgorica ili pozvati naš kontakt centar i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme proizvod za koji dostavu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Naglašavamo da se novac vraća isključivo lično ili uplatom na tekući račun u periodu ne dužem od 7 dana po prijemu pošiljke.

  • Da li vršite isporuku van granica Crne Gore?

Proizvode poručene na sajtu www.drogerija.me u mogućnosti smo da isporučujemo  samo na teritoriji Crne Gore.

  • Da li se može reklamirati poručeni proizvod?

Proizvod koji ste poručili online možete reklamirati. Detaljna uputstva za reklamaciju možete pronaći na sledećem linku