Online Drogerija | Besplatna dostava za sve kupovine preko 25€!

IZABERI NAJBOLJE NOVOGODIŠNJE POKLONE PREMA TIPU LIČNOSTI!

Savršenu priliku izražavanja pažnje, naklonosti i ljubavi – biranje poklona, nerijetko opteretimo neodlučnošću biranja.

Iako bi nas bliskost i poznavanje onih koje darujemo trebala usmjeravati na prave izbore, u stvarnosti biranje poklona predstavlja pravi izazov.

Zato, da se u mozganju ne bi predavala, već samo predala trenutku i uživanju u sreći voljenih, predlažemo da se držiš vodiča za biranje poklona prema tipu ličnosti!

  1. Praktičan tip

Ako u svom životu imaš tu posebnu osobu koja se najviše raduje korisnim stvarima koje su efikasne u svakodnevici, onda imaš posla sa praktičnom osobom – ali i minimalno posla u mozganju poklona!

S obzirom da ove osobe vole stvari koje im olakšavaju život, mi ti predlažemo da svojim odabirom poklona ne zaboraviš i stvari koje će ga uljepšati!

Spoji praktično i lijepo u jednom fantastičnom LBC Everyday essentials setu koji sadrži sve što je potrebno za svakodnevnu njegu, a možeš odabrati i LBC Weekend Escape spakovan neseser sa kojim mogu i na kraj svijeta ne razmišljajući o pakovanju.

Ne zaboravi ni makeup, a tu će sve pohvale pokupiti Rimmel Kind&Free rumenilo u stiku koje može koristiti i kao ruž, a praznično blještavilo dočaraće Aurinin hajlajter za lice i tijelo!

 

  2. Sentimentalan tip ličnosti

Malo drugačije i emotivnije ličnosti – sentimentalni tipovi, „padaju“ na poklone koji simbolizuju vaš odnos i sjećaju ih na zajedničke trenutke i neki bitan datum.

Bilo da daruješ majku, sestru ili najbolju drugaricu – pokloni joj nešto što će je podsjetiti na vaš girly talk i filmske scene pijuckanja vina dok lakirate i turpijate nokte, držite masku na lice i oči.

A kako bolje podmazati teren za najsvježiju trač partiju nego dok mackate novitete Sunkissed linije koja sadrži i preslatku spa traku za kosu za sve vaše spa, girly momente!

 

    3. Tipovi koji vole nova iskustva

Osobe koje vole nova iskustva oduševiće se neobičnim poklonima koje niko nema ili poklonima koji ih uče nečemu novom.

Poklon koji će ih raspametiti, a po kom ćete pamtiti je Rasasi kolekcija orijentalnih parfema koja oduševljava amber notama i tajanstvenim mirisima kojima će se hvaliti svima! Podigni adrenalin originalnim, niche parfemima koje niko nema – orijentalnim, oud Lattafa parfemima za nju i njega ili unisex mirisima osvježavajuće Swiss Arabian kolekcije!

Ako tome dodaš revolucionarne i globalne prvake – Ivy Bears vitaminske gumene bombone, onda im sigurno poklanjaš novo iskustvo koje će dugo pamtiti.

 

  4. Ušuškani tip ličnosti

Ovi primaoci poklona priželjkuju nešto što će učiniti da se dobro osjećaju i eliminišu stres!

Raspalite im raspoloženje aromatičnim i antistres Magic Lights svijećama i mirisnim štapićima koji će poput mađioničara otjerati stres i prizvati prazničnu čaroliju!

Pošto im i samo ime kaže da se raduju poklonima koji ih uvode u huggsy raspoloženje i ušukanost, praznično raspoloženje apsolutno će dočarati upareni pokloni tematskih i čupavih Twigy Diry Bot, Twigy Diry papuča, LBC mekanih čarapa u skincare setu, ali i LBC keramičke šolje prepune skincare poslastica.

Raznježite ih i pridružite im se uz ove savršene pokloni za toplu čokoladu i opuštanje pored kamina, tv ili novogodišnje jelke!

   

5. Svi je imamo – osoba koja „ima sve“

Za kraj smo ostavili najčešću dilemu darivanja, razlog naše glavobolje i prolazak kroz 9 krugova pakla u odabiru – kupovanje poklona za osobu koja ima sve!

Svi imamo tu jednu osobu za koju je nemoguće smisliti poklon, zato što sve što žele oni ugrabe i kupe, ne ostavljajući mnogo slobodnih ideja.

Kako im je bitan samo čin pažnje, postaraj se da im pokloniš nešto što nisu stigli da probaju – poput Lerbolario Frangipani luksuzne kolekcije ili Lerbolario Silver kolekciju zlata vrijednu!