Online Drogerija | Besplatna dostava za sve kupovine preko 25€!

5 KORAKA ZA SAVRŠENO SAMOPOTAMNJIVANJE!

Prvo sunce je ogrijalo, a osim otvorenih proljećnih haljinica – nama je na umu samo jedno: Moram se riješiti ovog blijedog tena, odmah!

Koliko nam preplanuli ten prikriva naše najveće nesigurnosti, toliko nam otkriva razloga da ga obožavamo!

Umjesto dana i dana prženja na plaži, hvatanja sunca i izbjegavanja kolona auta – u samo nekoliko koraka jednostavnog vodiča za samopotamnjivanje, nahrani svoju kožu i izdominiraj bojom!

 

  1. Osnovna jedinica građe i funkcije svih skincare rutina je piling!

Bilo koja promjena na koži zahtijeva njegu bukvalu “promjenu”.

Da bi imala zavodljiv preplanuli ten, prvo se moraš osloboditi nakupljenih mrtvih ćelija kože i staru zamijeniti novom – blistavom i tamnom.

Ne postoji bolji od globalno popularnih Tree Hut – bukvalno izmrvljenih voćki sa zdravim šećerom koji najbolje pilinguje. Proces će ubrzati i zabaviti efikasne rukavice za vrhunski piling malo grublja Ewa Schmitt i malo blaža Bo Paris!

I ljeto je već tu – ne samo uz neodoljive lubenica, ananas, kokos i jagoda Tree Hut pilinga, već i zbog preplanulog tena koji gori!  

 

       2. Akcija – duboka hidratacija

Trauma šarenih fleka nastaje samo i jedino zato što se proizvod za samopotamnjivanje bukvalno “zalijepi” na mjestima koja prethodno nisu hidrirana ili su jednostavno suvlja od ostalih.

Zato, “natopi” posebno suve djelove tijela koje često zaboraviš, a koji te kasno podsjete “prljavim” flekama – laktovi, koljena, pete i vrat.

Ova igrica je tvoja – zahvaljujući laganim, a intezivnim Revuele formulama za hidrataciju ili čak hidrirajućim maskama za laktove, pete ili energizirajućoj maski kojom možeš hidrirati vrat! Ukoliko imaš baš suvu kožu – pruži joj izuzetno puterasto i lako razmazivanje hranljivim SNS maslacima!

     

       3. Šta biraš – pjenu ili kremu?

Nekadašnje kreme za samopotamnjivanje zamijele su obožavane pjene koje su zapalile internet!

Lakše za nanošenje, odmah se upijaju, ne ostavljaju fleke i duže traju, samo su neke od prednosti. Ukoliko imaš baš svijetlu osjetljivu kožu – onda će pravi izbor biti prirodni Sunkissed musevi koji drže boju do čak 5 dana!

Ali, ako patiš za izuzetno preplanulom kožom koja neće imati narandžasti podton, onda ćeš se oduševiti sa čak 3 nijanse Lirene pjena za samopotamnjivanje, na bazi organske kokosove vode koja se odmah upija. Raspametiće te i veganska Lirene kokosova voda za samopotamnjivanje, koja ujedno i hidrira.

       4. A depilacija?

Znaš one tamne tačkice koje se vide kada naneseš sredstvo za samopotamnjivanje? E, to je proizvod koji se uvukao u pore zbog depilacije!

Pošto su posle depilacije pore proširene i više upijaju proizvod, a brijače ne možeš koristiti jer će bukvalno oguliti boju povlačenjem - idealne će biti prirodne, A47 šećerne paste koje će izvršiti i piling i ukloniti dlake uz – što je najvažnije, ostavljanje pora zatvorenim.  

        5. Mali pomoćnici koji mnogo znače!

Predstavljamo magične rukavice, ali – ne za cirkus trikove, već za trikove samopotamnjivanja koji su nemoguće dobri!

Da ne bi imala crne i šarene šake koje su upile sav proizvod – naoružaj se Sunkissed šarenom rukavicom ili body mekanom četkom, neka gori sve!