PRAZNICI X MAKEUP

Novogodišnja noć je značajan događaj gdje sve želimo da se pokažemo u najboljem svijetlu. Sa Novom godinom povezujemo početak svega novog, boljeg i ljepšeg.

Važno da osmisliš svoj novogodišnji izgled do najsitnijih detalja – od modernog nakita i haljine do elegantne šminke. Mi vam predlažemo nekoliko najljepših ideja za novogodišnju šminku.

Novogodišnji makeup podrazumijeva upotrebu šljokica i svjetlucave šminke. Modni trend u šminkanju za sezonu 2021-2022 su zemljane sjenke koje mogu biti sjajne, mat ili pak u neonskoj boji. Jedan od modnih trendova biće izražen ajlajner, u crnoj ili nekoj jakoj boji. Zanimljivi detalji, šljokice na očima i usnama su novi trendovi za doček Nove 2022. godine. Posebnu pažnju treba posvetiti usnama, koje su u novoj sezoni  sočne i „ukusne“, prekrivene nijansama višnje, vina, šljive, bordo ali i palete nude boja. Bilo koji ruž ili sjaj bobičastog voća biće ključ odličnog novogodišnjeg šminkanja.

Kao što vjerovatno znaš, pravilo šminkanja je da se naglašavaju ili usne ili oči. Ali, moderni trendovi šminkanja nude uzbudljivu i strastvenu šminku u novogodišnjoj noći, kombinujući vedre palete, kako na usnama tako i na očima. Nevjerovatno spektakularan izgled daju usne u nude bojama i slična boja sjenki. Vlažan efekat usana može da se postigne sjajem za usne.

Klasika je uvijek u trendu. Ruž u crvenoj boji ne samo da će ti ukrasiti usne  u novogodišnjoj noći, već upotpunjava kako sjajni tako i klasični makeup. Uz crveni ruž dovoljno je i samo koristiti malo maskare i ajlajnera.

U slučaju da cijeniš prirodni izgled, za očaravajući novogodišnji makeup koristi prirodne nijanse ruževa i sjenki. Nježan i prirodan izgled je  takođe odličan izbor. Bež-braon tonovi za šminkanje očiju i usana mogu se upotpuniti sa malo sjaja u obliku hajlajtera. Odličan izbor za proslave sa kolegama i doček  Nove godine kod kuće ili u krugu prijatelja.

Srećne praznike, želi vam tim Drogerija online!