MAGIJA LJETNJIH VEČERI! Kako da donesete magiju ljeta?

Body Mist–Tvist na vašoj koži donosi magiju ljeta!

Mirisni sprej za tijelo često dođe kao spas tokom vrelih ljetnjih dana. Ali ne morate ograničiti njihovu upotrebu na samo jednu sezonu. 

Zbog svog diskretnog mirisa i hranljivih supstanci kojima je obogaćen, mirisni sprej može biti vaš izbor tokom cijele godine.

Koristite ga kao dodatak svakodnevnoj njezi, a jače parfeme nanosite u večernjim časovima.

To ne znači da tokom dana morate da se odreknete svog omiljenog mirisa, jer većina proizvođača parfema i toaletnih voda potrošačima ponudi i pripadajuće mirisne sprejeve.

Esencijalna mirisna ulja su glavni sastojci osvježivača za tijelo, kao i glicerin – sastojak na biljnoj bazi koji će obezbijediti potrebnu hidrataciju i “zaključati” mirisne note na vašoj koži.

Mirisni sprej za tijelo često je obogaćen i vitaminima što ga čini blagotvornim za dehidriranu kožu.

Mirisni sprejevi za tijelo su po pravilu blaži, prozračniji i laganiji od parfema, te ih možete nanositi više puta dnevno na cijelo tijelo, odjeću, pa i kosu.

Vodite računa o prisustvu alkohola u ovim proizvodima, budući da on može isušiti kožu i kosu, a to nam nije cilj.

Za dužu postojanost kombinujte ih sa parfemskim mlijekom ili pokušajte da nanesete sprej za tijelo odmah nakon tuširanja – peškirom uklonite ostatak vode i dok su pore još otvorene naprskajte omiljeni body mist po cijelom telu, tako će miris ostti dugotrajan.

Najbolje je prsnuti sprej sa veće udaljenosti kako bi se mirisne kapljice ravnomjerno raspršile po većoj površini.

 

Dodaj malo Glowa u svoj život! 

Njega kože, miris koji podsjeća na ljeto i predivan sjaj - sve u jednom proizvodu može se naći ako govorimo o suvim uljima.

Suva ulja, bogata su hranljivim sastojcima, koje će vaša koža obožavati! U trenu se upijaju u kožu te je ostavljaju sasvim suvom, neodoljivo mekom i nježnom na dodir. Svojim  sjajem suva ulja posebno naglašavaju preplanulost, a kosi naglašavaju sjaj.

Olival je vodeći hrvatski proizvođač prirodne kozmetike, a njihovi proizvodi ovog ljeta napravili su boom na crnogorskom tržištu! Ukoliko želite  ten istaći glamuroznim šljokicama koje će vašu kožu učiniti svježijom i sjajnom – Olival je brend koji ćete obažavati!